Pages Navigation Menu

Ontdek hoe verrassend veelzijdig en bruisend Leidsche Rijn is

Kermis De Meern 19 – 23 aug 2015

Kermis De Meern 19 – 23 aug 2015

PERSBERICHT

Kermis deze zomer weer terug in De Meern 19 – 23 augustus 2015

 

Kermis organisator Verdonk is weer blij dat ze weer een vergunning hebben gekregen voor de organisatie van de kermis in De Meern.

Ze nemen in ieder geval de volgende attracties mee: Pusher, Lijntrek, Simulator, Bussensport, Kop van Jut, Crazy Dance, Kindermolen, Polyp, Hollywood Star, Movietrain, Lucky Duck, Lucky Grane en Bungee trampoline. Natuurlijk onbreken de echte Kermissnacks ook niet zoals Suikerspin & Popcorn, Gebakkraam, Suikerwerken & Nougat en Patatkraam.

Om voor de inwoners van De Meern, Leidsche Rijn en omliggende wijken/plaatsen een leuke kermis te bezorgen hebben zij diverse acties:
ze starten op woensdag 19 augustus met een EURO DAG . Alle rit prijzen van alle draaiende attracties is dan slechts  dan  €1,00 per persoon.
Ook is er op deze voor jonge kinderen, hun ouders, opa en oma’s van 15.00 tot 17.30 clown Desalles*  aanwezig.
*Clown Desalles, gekleed in een lolbroek en grapjas, met zijn fiets en koffer of met zijn eigen botsauto. Met zijn vrolijke uitstraling en leuke babbel trekt hij al snel de aandacht van jong en oud. Ook tovert hij moeiteloos op een geestige en originele manier de een na de andere verrassing tevoorschijn en maakt hij de prachtigste ballonnen decoraties. Kortom, een clown met lol en plezier voor jong en oud!

Op alle andere dagen zijn de rit prijzen van alle draaiende attracties voor kind- en groot vermaak zaken is niet hoger dan  €2,00 per persoon.

Als laatste acties worden er een paar dagen voorafgaand aan de kermis  bij supermarkten, winkels, en diverse andere plaatsen kortingsbonnenboekjes afgeleverd. Hierin staan diverse aanbiedingen per attractie. De bezoekers kunnen deze bonnen tijdens de gehele kermisperiode inleveren bij de betreffende exploitanten. Er worden voorafgaand aan de kermis reclameborden geplaatst in de wijk.

Tot op de Kermis