Pages Navigation Menu

Ontdek hoe verrassend veelzijdig en bruisend Leidsche Rijn is

HOOG, gezinsvoorstelling 20 apr t/m 6 mei

HOOG, gezinsvoorstelling 20 apr t/m 6 mei

Hoog (7+)

Datum vr 20 april t/m zo 6 mei 2018
Locatie Op het dak van Bioscoop CineMec!
Inclusief Onbeperkt pannenkoeken en limonade
Prijs €15 kinderen, €25 volwassenen

In het voorjaar van 2018 speelt het NUT (Nieuw Utrechts Toneel) HOOG, een jeugdvoorstelling (7+) over ambitie: over ouders die het beste voor hun kinderen willen en kinderen die aan alle verwachtingen proberen te voldoen.

HOOG vertelt het verhaal van een jongen (Hoog) uit een ambitieus gezin. Met een beroemd architect als vader, een moeder die taarten proeft op TV, tweelingzussen die medailles winnen met synchroonzwemmen, een zus die mee doet aan The Voice en een broertje dat vioolconcerten geeft, kan iedereen in het gezin iets bijzonders. Iedereen, behalve Hoog.

Gedreven door de gedachte dat je pas iets bent als je iets kan, start hij een zoektocht naar dat wat hem uitzonderlijk maakt. Hierbij wordt hij geholpen door Icarus, een imaginair vriendje met gesmolten vleugels. “Volg mij maar. Ik ga er voor zorgen dat de mensen weten wie je bent. Ik zal je laten vliegen.”

Na VONK! is HOOG de tweede familievoorstelling van het NUT op een unieke locatie in Leidsche Rijn. Spannend theater met onbeperkt pannenkoeken en limonade voor jong én oud!