Pages Navigation Menu

Ontdek hoe verrassend veelzijdig en bruisend Leidsche Rijn is

ADHDcafé Leidsche Rijn

ADHDcafé Leidsche Rijn

Ook aan dit mooie lokale vrijwilligers project willen we graag aandacht besteden en ruimte op deze website geven.

 

ADHDcafé Leidsche Rijn 3e keer donderdag 12 mei 2016

Na de succesvolle en drukke avonden in januari en maart, organiseert het ADHD Café een 3e avond.
Als jij, je partner of kinderen AD(H)D hebben, weet je dat er lastige en mooie kanten er aan zitten.

Het ADHDcafé Leidsche Rijn wil dan ook de plek zijn voor jou, maar ook  voor familie en vrienden van mensen met AD(H)D om ervaringen en tips uit te wisselen. Van elkaars verhalen kunnen we leren en herkenning vinden.

Een echt programma hebben we (nog) niet de eerste keer. We willen in ieder geval dan horen of er in Leidsche Rijn ook behoefte is aan een regelmatig moment en plek waar we elkaar kunnen ontmoeten, spreken, tips en ervaringen delen. Want niemand begrijpt jou zo goed waar jij tegen aanloopt, als de andere deelnemers. Herkenning, begrip, het uitwisselen van ervaringen en het creatief meedenken met elkaar is ondersteunend. Onderwerpen die mogelijk dan of volgende keren voorbij kunnen komen zijn: Wat vertel je anderen over je AD(H)D, Medicatie, Relatie(s), Opvoeden, Wat haal je bij hulpverlening en coaches, Werk (betaald of onbetaald), andere aanverwante aandoeningen en Persoonlijke geschiedenissen enz. Het ADHDcafé Leidsche Rijn biedt ook de mogelijkheid om informatie (bv folders) te bekijken. Heb jij iets neem dit dan ook gerust mee om te delen. Ook zullen we hulpverleners/coaches uitnodigen om langs te komen en eventueel eens iets te vertellen. Ideeën genoeg dus en aan ons allen om te bepalen hoe het ADHDcafé Leidsche Rijn vorm gaat krijgen in 2016.

Deze derde keer zal plaats vinden in parkrestaurant Anafora, Maximapark.

Om 19.30 uur is de inloop, rond 19.45 uur begint het en rond 21.30 uur sluiten ze af.
Het is gratis (een kleine bijdrage – € 1,50-  is fijn) maar je consumpties zijn wel voor eigen rekening.

Het ADHDcafé Leidsche Rijn heet mensen welkom die
* AD(H)D hebben (of binnen het gezin)
* overwegen zich te laten onderzoeken of vermoeden hebben.
* nauw betrokken zijn en hierover willen praten of meer van willen weten

De initiatiefnemers van het ADHD-Café Leidsche Rijn zijn Karen van Nooijen (Ochtendmanager die o.a. regelmatig mensen helpt die het huis(houden) even niet meer zien zitten) en Evalien van’t Veen (enthousiasteling die zelf sinds jaar weet dat ze ADHD heeft en moeder van 2 ADHD zonen).

Zij zijn gestart met het organiseren van een aantal bijeenkomsten in 2016. Maar heten graag nog 1 of 2 organisatoren welkom, die ADHD hebben of zich op andere wijze bij mensen met ADHD betrokken voelen om het mee te organiseren.

Aanmelden voor de 12e mei hoeft niet, maar is wel prettig ivm de grote belngstelling de vorige keer. Ook als je nog vragen hebt kun je deze mailen aan info@ochtendmanager.nl.

Ten slotte is het ADHD café een van de initiatieven die de zorgverslimming.nl ondersteunt.

Vertel het verder, volg ze op twitter @ADHDcafeLR, of kijk op Facebook .